Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J76a18r59a 61R55a11n28k

2. 1. 2018 0:51

Skoda, ze Vasemu popisu navstevy nemohu verit, jsou VSUDE velice slusni, mam sousedy SJ tady v Kanade a nic z toho na ne, ani ty, ktere vidam pravidelne postavat nekde na rohu s casopisem neplati.

1 0
možnosti
JK

Mě tak napadlo, že ten bůh a tak nebude nic extra, když potřebuje podobný marketing jako mají šmejdi.

1 0
možnosti
Foto

Můj zmíněný bývalý kolega vždy moje připomínky ventiloval na tom jejich tréninku a tam mu doporučili, aby se se mnou nebavil :-)

0 0
možnosti
Foto

...a smíchu bylo nepopsatelně...

0 0
možnosti
MK

Kdysi mi baba od Svědků vnucovala časopis. Po odmítnutí byla doterna, ať si aspoň přečtu. Zeptala jsem se jí, jestli má děti a vnoučata. Kyvla, že ano. Tak jsem se ji zeptala, proč radši není s nimi a otravuje lidi. A měla jsem pokoj. Ono už jejich vzezření je obludné - dlouhé, sežvejkané sukně, pánské boty o 2 čísla větší /mluvím o ženách/. U nás ve městě mají modlitebnu, vždycky je okolo mraky zaparkovaných aut.

0 0
možnosti
MB

V době mého pobytu ve Zlíně, jsem byl navštíven mladou holkou, která mě zvala do kostela. Velmi slušná a nadšená. Nevím jestli to byl její nápad, ale evidentně byla nezletilá. V momentě, kdy jsem se zeptal kolik jí je, a kdo ji posílá. Utekla.

Co se týká Jehovistů? Když je potkám na ulici a jsou slušní, i já jsem slušný. Pokud se mi snaží vnucovat něco i po té, když jim oznámím, že už jsem si svoji duchovní cestu našel ... dostanou ode mne vynadáno. Pokud někdo nerespektuje víru člověka a snaží se ho lanařit. Je pro mě fanatik. Bohužel v tomto jsou si Jehovisté a (někteří) křesťané dost podobní.

1 0
možnosti
JR

J48a47r25a 69R31a69n48k

2. 1. 2018 0:55

Mne navstivili nekolikrat, i mormoni = Later Days Saint a vzdy jsme se slusne domluvili na tom,, ze ja si budu verit nebo neverit na to, co ja chci a ve slusnosti jsme se rozesli, neni to jine, nez kdyz klepou ruzne strany pred volbami. Ti "svati" maji volby cely rok.

0 0
možnosti
JM

Myslím že nejlepší způsob jak se jich zbavit. Podotknout že organizované církve jsou jedny z výrazných zdrojů zla na světě. Což je způsobeno potřebou církví prosazovat svojí víru.

0 0
možnosti
VV

Se svedky jsem se setkaval jen v Mnichove, kde tise postavali se svou strazni vezi u vychodu tz U a S Bahn. Nikdy nikoho neoslovili, neobtezovali ani nikde nezvonili. Kdo byl otravny, byly ruzne sekty, ktere kdyz si precetli me krestni jmeno v telefonnim seznamu, nasly si mne a chtely se mnou mluvit rusky. Oni snad ani nemecky nerozumeli. Obvykle po mem können Sie Deutsch sprechen? Odchazeli jaksi rozladeni.

2 0
možnosti
PK

První setkání s nimi bylo v mé práci, jako směnový inženýr na elektrárně jsem tam měl jednoho zaměstnance jehovistu. Bylo to za socialismu a strašně jsem nechápal, proč jeho příjemná žena a kouzelné děti neslaví Vánoce a bylo mi jich moc líto...později jsem jich v Praze potkával více ale nyní jako by se vytratili...no stejně jsme neměli příliš společnou mluvu...že by se přemístili do VB???

2 0
možnosti
LJ

V Ostravě na několika frekventovaných místech stojí snad každý den (i teď v zimě) skupinky 2-3 svědků Jehovových, mají stojánek s tiskovinami, která rozdávají zdarma, ale neobtěžují. Když se někdo dá s nimi do řeči, pak ho teprve zpracovávají. Od roku 1969 jsem pracoval s jedním svědkem Jehovým. Tenkrát tvrdili, že brzy přijde konec světa, nejpozději v roce 1977. Naše diskuze jsem proto většinou ukončoval tím, že to rozhodne rok 1978, pokud přijde. Nerozhodl, onen svědek vážně onemocněl a pak jsem ztratil s ním kontakt.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS