Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sexuologie jako věda má v u nás dlouhou tradici. Sexuologický ústav byl založen už v roce 1921 při 1. lékařské fakultě v Praze. V současné době se tím zabývá ještě Přírodovědecká fakulta. Na adrese pokusnikralici.cz jsou online dotazníky a týkají se některé i sexuálních preferencí.

Zásluhou tohoto ústavu bylo například Československo jednou z prvních zemí, která dekriminalizovala souhlasné homosexuální chování.

Autorka je osvícená a více nepotřebuje.

Diskutující žádám, aby si nejdřív zjistili, čemu se pošklebují.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za osvětlení situace. Sexuologický ústav určitě má své opodstatnění a jsem přesvědčena, že zkoumání masturbace nepatří mezi jeho stěžejní činnosti. Vzhledem k roku založení to byli určitě průkopníci věřící své věci. Díky

0 0
možnosti
OP

Výzkumné týmy? Flákači, kteří zneužívají kdejaký grant a šťourání v sexuálních praktikách je vzrušuje

0 1
možnosti
Foto

Výzkum o masturbaci bude zcela určitě věrohodný, protože jej během své vazby, kterou považuje za torturu, provedl exministr zdravotnictví ČSSD MUDr. David Rath /zvaný též jako "drát" neboli dr.Rath/. 8-o

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D to bych se tedy se svým zpochybňováním měla mít na pozoru :-):-)

1 0
možnosti
LW

Kdo odpovídá na takové dotazníky? Kdybych se nudil a někdo by mi ten dotazník dal, tak ho klidně taky vyplním, takže si myslím, že tyto dotazníky vyplňují stejní lidé jako dotazníky týkající se například nákupu bot (i když ten mně zrovna přijde míň zajímavý;)).

A jinak vím, že třeba takový pornhub si dělá nejrůznější statistiky a mezi nimi je mimo jiné i délka strávená na jejich stránkách, takříkajíc na jedno posezení. A z tohoto údaje se dá určit průměrný čas masturbace. Dále je pornhub a podobné stránky jedna z institucí, které by výsledky tohoto průzkumu mohli zajímat. Další jsou třeba sociologové, lékaři, antropologové a podobní, které například zase může zajímat jak se obliba této kratochvíle vyvíjí s časem a jaký efekt má vysledovaný vývoj na život jednotlivce nebo celé společnosti.

Přes všechno výše řečené si stejně jako vy (aspoň do jisté míry) myslím, že vědci nemají co dělat a tak už zkoumají každou blbost, jako je právě masturbace.

1 0
možnosti
Foto

:-(a jéje, nachytal jste mě, neznám pornhub! čerpala jsem ze serveru Novinky.cz nebo Aktuálně.cz nebo podobné. Ostatně ty lékaře a sociology (též antropology) jsem nezpochybňovala. Teď mě napadlo další téma, kde by se to dalo využít - třeba "vliv masturbace na velikost mozku" případně by se tento výzkum dal zahrnout do rozvrhů pracovní doby, protože - jak se praví ve výzkumu - na pracovišti to dělal každý. Děkuji za ohlas, moc mě neberte vážně, je léto. Díky:-):-):-):-)

1 0
možnosti
VV

Ano, toto tema je cim dal tim popularnejci. Nejen u zdejsich blogeru a blogerek.

Dokonce se v nem konaji i pravidelna mistrovstvi sveta, a kdyz se nedavno jeden krajam umistil na druhem miste, byly ho plne noviny a v televizi mel take nekolik vystoupeni.

Teda nepredvadel tam tu disciplinu, ale oblecen o ni mluvil.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za uvedení do "obrazu" pokud je to pravda, tak já jsem úplně mimo. Zírám, co všecko mi uteklo a to si žiji celkem spokojeně (v nevědomosti). Budu s tím muset něco dělat. Pro začátek bych mohla začít nákupem televize. Hezký den

1 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
S čistým svědomím mohu říct, že jsem životní optimistka a trochu dobrodruh, plně připravena na vše, co se mi ještě může přihodit.

Seznam rubrik